xCrane -joustava ratkaisu nosturijärjestelmän ohjaukseen

xCrane on avaimet käteen -ratkaisu liikkuvien nostureiden sähköiseen ohjaukseen. Se tarjoaa käyttäjälle nopeat vasteajat ja sulavan yksilöllisen ohjaustuntuman. xCranen kuljettajakohtaisilla asetuksilla jokainen kuljettaja voi saavuttaa maksimaallisen tuottavuuden jokaisessa työvaiheessa. Loppuasiakastyytyväisyyden lisäksi xCrane ohjausjärjestelmän valitseminen hyödyttää koneenrakentajia, systeemi-integraattoreita ja jälleenmyyntikanavaa. Järjestelmä on yhteensopiva erilaisten hydrauliikkaratkaisujen kanssa ja ohjaa tarkasti myös jänniteohjatut venttiilit. Kattavien I/O -liityntöjen ansiosta voit liittää järjestelmään erilaiset anturit, joystickit ja kolmannen osapuolen moduulit. xCrane on räätälöitävissä brändisi mukaisesti ja tarvitsemasi yksilölliset lisäominaisuudet voidaan kehittää yhteistyössä.

Technionin kehittämä xCrane -ohjausjärjestelmä soveltuu monenlaisiin nostureihin

AUTO- JA TEOLLISUUSNOSTURIT

 


 

xCrane ohjausjärjestelmä tarjoaa kattavat ominaisuudet auto- ja teollisuusnostureihin. Hytin ja kojelaudan toiminnot voidaan sulauttaa kätevästi xCranen sähköisiin tuloihin ja lähtöihin. xCrane tukee oven ja istuimen turvakytkinten toiminnot, hätä-seis painikkeen ja monet muut nosturikäytön ohjauskytkimet ja elementit. Nosturin ohjauksen lisäksi tukijalkojen ohjaus voidaan hallita xCrane järjestelmästä. xCrane tukee virta- ja jänniteohjattuja venttiilejä kaikissa nosturin liikkeissä. Koneenvalmistaja voi korostaa omaa brändiään hyödyntämällä xCranen asiakaskohtaiset visuaaliset muokkausmahdollisuudet.

 


TRAKTORIIN LIITETYN NOSTURIN OHJAUS

 


 

xCrane ohjausjärjestelmä soveltuu myös luontevasti traktorialustaan liitettyihin nostureihin. Näissä sovelluksissa istuin tyypillisesti kääntyy akselinsa ympäri ja xCrane voi mukauttaa toimintojaan penkin asennon mukaan. Traktorin ohjaaminen onnistuu kätevästi joystickilta istuimen ollessa nosturiin päin. Akselilukon ohjaus varmistaa turvallisen ja vakaan työmoodin ilman tukijalkoja. Puomin voi laskea kärryn päälle siirtymän ajaksi kellunta-toiminnon ansiosta.

 


PERÄVAUNUN NOSTURIN OHJAUS

 


 

xCrane soveltuu perävaunuasenteisiin nostureihin ilman erillisiä suunnittelupanostuksia. Erityisesti perävaunukäytössä nosturin ohjausjärjestelmän sulauttaminen traktorin omaan järjestelmään on tarpeellista. xCrane kommunikoi traktorin CAN väylällä J1939 protokollalla ja hyödyntää ohjausväylän tietoja esimerkiksi kärryn vedossa, jarrutuksessa ja ajosuunnassa. Trailerin tukijalkojen ohjaus onnistuu kätevästi hytistä xCranen ohjaustoimintojen ansiosta. xCraneen kehitetty johtosarjakonsepti tukee kärryasenteista nosturia moninapaliitin ratkaisunsa ansiosta.

 

Tutustu alla oleviin englanninkielisiin sovellus- ja tuote-esitteisiin ja ota yhteyttä Technionin tekniseen myyntiin varmentaaksesi yhteensopivuuden nosturijärjestelmääsi.

Yhteyshenkilö : Toni Lomakka, Myyntipäällikkö,  toni.lomakka@technion.fi  

 xCrane Sovellusesite (EN)>
xCrane Loppukäyttäjälle (FI)>
 
 
 xCrane Esitys (EN)> 
 
 
  TEC152 Ohjaussyksikkö (EN)>   TDC130 Näyttöyksikkö (EN)>
Technion Oy | Linkkikatu 15 | 21100 NAANTALI
puh. +358 40 191 1000
Copyright © 2010