Ohjausyksiköt

TEC122

 

 

Kustannustehokkaan suunnittelun johdosta ihanteellinen ratkaisu I/O:n laajentamiseksi järjestelmässä. Moduulissa on yhteensä 30 I/O pistettä, suurimmaksi osaksi tuloja. Kaikki tulot ja lähdöt on suojattu kestämään oikosulun maahan ja käyttöjännitteeseen. Sovellusohjelmisto voidaan kehittää käyttäen C-kieltä tai Codesys 2.3 -ohjelmointiympäristöä. TEC122 tukee CANOpen DS401 -laiteprofiilia.

 


TEC132

 

 

Täydellinen valinta järjestelmän I/O:n laajennukseen, jos tarvitaan paljon lähtöjä. TEC132 on laajasti käytössä myös ”master” moduulina yksinkertaisissa sovelluksissa. Moduulissa on yhteensä 31 I/O pistettä, joista suurin osa on mahdollista konfiguroida joko lähdöiksi tai tuloiksi. Kaikki tulot ja lähdöt on suojattu kestämään oikosulun maahan ja käyttöjännitteeseen. Sovellusohjelmisto voidaan kehittää käyttäen C-kieltä tai Codesys 2.3 -ohjelmointiympäristöä. TEC132 tukee CANOpen DS401 -laiteprofiilia ja on hyväksytty tieliikennekäyttöön (E-hyväksyntä).

 


TEC142

 
 


 

TEC142 on älykäs ohjausyksikkö, joka on suunniteltu kustannuskriittisiin asennuskohteisiin. Vaikka TEC142 ohjausyksikön kustannus on optimoitu, niin sen laskentatehosta ei ole kuitenkaan tingitty. Korkean suortuskyvyn lisäksi TEC142 tarjoaa 70 tyypillisintä I/O liityntää ja sillä voi ohjata hydrauliikkaventtiileitä closed loop -moodissa. Laskentatehonsa ansiosta TEC142 tarjoaa erinomaiset vasteajat ja loistavan ohjaustuntuman käyttäjälleen. TEC142 on koteloitu tukevaan alumiinikuoreen ja rakenne kestää äärimmäisiä olosuhteita.

 

  

TEC152

 
 


 

TEC152 on suunniteltu erityisesti nosturinohjaussovelluksiin, mutta laajan I/O-rajapinnan ansiosta soveltuu erinomaisesti moniin muihinkin käyttötarkoituksiin. Äärimmäisen tehokkaan prosessorin ansiosta laite kykenee vektoriliukulukulaskentaan, ennakoivaan moniajoon ja Simulink / Matlab –mallinnukseen. Moduulissa on optimaaliset ohjaukset sekä jännite, että virta ohjatuille ventiileille. Sovellusohjelmiston kehitystyökaluna Codesys 3.5 -sovelluskehitysympäristö.

 

  

TEC172

 


Ratkaisu ilman kompromisseja. Markkinoiden tehokkain mobiili PLC. Äärimmäisen tehokkaan prosessorin ansiosta kykenevä vektoriliukulukulaskentaan, ennakoivaan moniajoon ja Simulink / Matlab –mallinnukseen. Erittäin laajan I/O-rajapinnan ansiosta tuotetta voidaan käyttää monissa erilaisissa sovelluksissa. Moduulissa on erittäin edistyneet diagnostiikkaominaisuudet ja suojaukset. Sovellusohjelmiston kehitystyökaluna Codesys 3.5 -sovelluskehitysympäristö.

Technion Oy | Linkkikatu 15 | 21100 NAANTALI
puh. +358 40 191 1000
Copyright © 2010