REKRY: Kesätyö/harjoittelupaikka tuotekehityksessä

Kiinnostaako tuotekehitys ja ohjelmistosuunnittelu? Haetko kesätyötä, harjoittelupaikkaa tai lopputyöpaikkaa, jossa pääset kerryttämään kokemustasi? Haluatko olla mukana kehittämässä uuden sukupolven autonomisia ohjausjärjestelmiä tulevaisuuden työkoneisiin?

Technion Oy on työkoneiden sekä hyötyajoneuvojen elektronisten ohjausjärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Olemme osa HYDAC-ryhmää ja vahvaa kansainvälistä kasvuamme vauhdittaakin tiivis yhteistoiminta muiden HYDAC-ryhmän yhtiöiden kanssa.

Haemme kesätyöntekijää tai harjoittelijaa ohjelmistosuunnittelun tehtäviin. Kesätyöntekijänä/harjoittelijana olet osa tuotekehitystiimiä ja tehtäväsi sovitetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme sinulta löytyvän:

  • vähintään kolmisen vuotta alan opintoja suoritettuna tai töiden kautta hankittua alan osaamista
  • kiinnostusta ohjelmistosuunnitteluun ja halua kehittyä alalla
  • oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisutaitoa

Tarjoamme sinulle:

  • kollegat, jotka ovat aina valmiita auttamaan, sekä rennon työyhteisön
  • työterveyshuollon palvelut ja mahdollisuuden hyödyntää liikunta- ja kulttuurietua
  • mahdollisuuden jatkaa työsuhdetta kesän jälkeen; toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita. Voit lukea esimerkkejä siitä, miten meillä kesätöissä tai harjoittelussa olleet ovat edenneet pysyviin tehtäviin Meille töihin -sivuiltamme.

Työpaikkasi sijaitsee Tampereella (Postitorvenkatu 16). Kesätyö alkaa aikaisintaan toukokuussa, mutta viimeistään kesäkuun alussa, ja työ päättyy elokuun puolen välin ja elokuun lopun välillä.

Kiinnostuitko?

Vastaa viimeistään 28.2. kyselyyn: Kiinnostaako kesätyö tai harjoittelu tuotekehityksessä?

Kyselyssä voit kertoa taustastasi ja jättää yhteystietosi. Muuta hakemusta ei tarvita. Hakijoita voidaan pyytää haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Olemme yhteyksissä kaikkiin yhteystietonsa jättäneisiin riippumatta siitä, kutsummeko sinut haastatteluun. Valinnat pyritään tekemään maaliskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä: Antti Pasanen, p. 040 554 8803, antti.pasanen@technion.fi tai Maria Kivinen, p. 040 485 9495, maria.kivinen@technion.fi

Viimeisimmät artikkelit

REKRY: Elektroniikan, johdinsarjojen ja kytkentäkoteloiden testaaja

Technion Oy on Naantalissa toimiva työkoneiden sekä hyötyajoneuvojen elektronisten ohjausjärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Haemme nyt joukkoamme vahvistamaan elektronii… Lue lisää

REKRY: Ohjelmistosuunnittelija

Oletko kiinnostunut uuden sukupolven autonomisten ohjausjärjestelmien kehittämisestä kasvavassa yrityksessä, jossa työ on monipuolista ja asioihin voi vaikuttaa?   Haemme nyt ohjelmistosuunnittelijaa… Lue lisää

REKRY: Kesätyöntekijöitä tuotantoon

Pidätkö käsillä tekemisestä? Kuuluuko harrastuksiisi elektroniikan kanssa näprääminen tai vaikka tekstiilikäsityöt? Technion Oy on Naantalissa toimiva työkoneiden sekä hyötyajoneuvojen elektronisten… Lue lisää