REKRY: Ohjelmistosuunnittelija

Oletko kiinnostunut uuden sukupolven autonomisten ohjausjärjestelmien kehittämisestä kasvavassa yrityksessä, jossa työ on monipuolista ja asioihin voi vaikuttaa?  

Haemme nyt ohjelmistosuunnittelijaa vahvistamaan tuotekehitystiimiämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • ohjelmointikokemusta Linux (Unix) -ympäristössä
 • C-/C++-ohjelmointiosaamista
 • englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

 • tietoturvaosaamista
 • kokemusta pilvipalveluista
 • kokemusta työkoneista
 • Codesys, Python tai .NET -osaamista
 • kokemusta sulautetuista järjestelmistä

Meillä:

 • on ratkaisukeskeinen työilmapiiri, jossa kaikkien mielipiteitä kuunnellaan ja kunnioitetaan. Huumori on osa arkeamme ja meininki muutenkin mutkaton.
 • pääset kehittämään kiinnostavia ratkaisuja olemassa oleviin ja tulevaisuuden työkoneisiin. Saat olla aidosti ylpeä työstäsi ja tiimin aikaansaannoksista.
 • saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi huippuammattilaisten kanssa tiiviisti toimivassa työyhteisössä.
 • tiedostetaan työntekijöidemme tärkeä rooli osana yrityksen menestystä ja halutaan heidän voivan hyvin töissä sekä työn ulkopuolella.
 • taustanamme on globaalisti toimiva, vakavarainen saksalainen perheyhtiö HYDAC-ryhmä. Kuitenkin meillä on matala hierarkia ja päätökset tehdään lähellä. Kasvavassa organisaatiossa saat mahdollisuuden vaikuttaa tiimisi toimintamalleihin.

Lisää meillä työskentelystä voit lukea myös Töihin meille -sivuiltamme ja työntekijöidemme uratarinoista.

Toimipaikkasi voi sijaita valintasi mukaan Tampereella, Forssassa tai Naantalissa. Voit myös työskennellä halutessasi pääsääntöisesti etänä. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Vastaa muutamaan kysymykseen viimeistään 1.2. Kontaktoimme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja soittelemme sinulle päin, mutta toki voit kysellä myös lisätietoja meiltä: Antti Pasanen, p. 040 554 8803, antti.pasanen@technion.fi tai Maria Kivinen, p. 040 485 9495, maria.kivinen@technion.fi

Technion Oy on osa saksalaista perheomisteista HYDAC-ryhmää, joka on globaali huippulaatuista hydrauliikkaa ja ohjausjärjestelmiä valmistava yritysryhmä. Technionin rooli konsernissa on suunnitella ja valmistaa innovatiivisia ja korkealaatuisia ohjausjärjestelmäratkaisuja alan johtaville, liikkuvia työkoneita valmistaville yrityksille. Technionin tuotteita löytyy globaalisti niin metsä- ja kaivoskoneista kuin junista tai golf-autoistakin.Technion työllistää tällä hetkellä n. 90 rautaista ammattilaista ja yhteensä meitä HYDAC-perheeseen kuuluvia on n.10 000.

Viimeisimmät artikkelit

REKRY: Elektroniikan, johdinsarjojen ja kytkentäkoteloiden testaaja

Technion Oy on Naantalissa toimiva työkoneiden sekä hyötyajoneuvojen elektronisten ohjausjärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Haemme nyt joukkoamme vahvistamaan elektronii… Lue lisää

REKRY: Kesätyö/harjoittelupaikka tuotekehityksessä

Kiinnostaako tuotekehitys ja ohjelmistosuunnittelu? Haetko kesätyötä, harjoittelupaikkaa tai lopputyöpaikkaa, jossa pääset kerryttämään kokemustasi? Haluatko olla mukana kehittämässä uuden sukupolven… Lue lisää

REKRY: Kesätyöntekijöitä tuotantoon

Pidätkö käsillä tekemisestä? Kuuluuko harrastuksiisi elektroniikan kanssa näprääminen tai vaikka tekstiilikäsityöt? Technion Oy on Naantalissa toimiva työkoneiden sekä hyötyajoneuvojen elektronisten… Lue lisää