REKRY: Ohjelmistosuunnittelija

Oletko kiinnostunut koodaamisesta ja uuden sukupolven autonomisten ohjausjärjestelmien kehittämisestä innovatiivisessa ja kehityksen eturintamassa kulkevassa toimintaympäristössä?

Haemme nyt ohjelmistosuunnittelijaa vahvistamaan tuotekehitystiimiämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • C-kielen osaamista
 • englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

 • Linux-käyttöjärjestelmän tuntemusta
 • WEB-tekniikoiden tuntemusta
 • kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta
 • kokemusta sulautetuista järjestelmistä
 • kokemusta työkoneista
 • Codesys, Python tai .NET -osaamista

Meillä:

 • työskentelet osana dynaamista kehitystiimiä ja pääset kehittämään kiinnostavia asioita olemassa oleviin ja tulevaisuuden työkoneisiin. Saat olla aidosti ylpeä työstäsi ja tiimin aikaansaannoksista.
 • taustanamme on globaalisti toimiva, vakavarainen saksalainen perheyhtiö HYDAC-konserni. Kuitenkin meillä on matala hierarkia ja päätökset tehdään lähellä. Kasvavassa organisaatiossa saat mahdollisuuden vaikuttaa tiimisi toimintamalleihin.
 • on ratkaisukeskeinen työilmapiiri, jossa voit avoimesti tuoda mielipiteesi esiin, ja huumori on osa arkeamme.
 • tiedostetaan työntekijöidemme tärkeä rooli osana yrityksen menestystä ja halutaan heidän voivan hyvin töissä sekä työn ulkopuolella. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan mm. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä yhteisillä virkistystapahtumilla.
 • saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi huippuammattilaisten kanssa tiiviisti toimivassa työyhteisössä. Lisäksi työssä onnistumistasi tuetaan muun muassa ajan tasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla ja koulutuksilla.

Toimipaikkasi voi sijaita valintasi mukaan Tampereella, Forssassa tai Naantalissa. Voit työskennellä halutessasi myös pääsääntöisesti etänä.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Vastaa lyhyeen kyselyyn viimeistään 30.5. Jatkoon päässeet kontaktoidaan viikon 22 aikana ja haastattelut pidetään viikoilla 23-24. Lisätietoja: Antti Pasanen, p. +358 40 554 8803 tai sähköpostitse antti.pasanen@technion.fi

 

Technion Oy on työkoneiden ja hyötyajoneuvojen elektronisten ohjausjärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen avainasiakkaat ovat alansa johtavia ajoneuvokalustoja, työkoneita ja -laitteita valmistavia teollisuusyrityksiä, joille Technion toimittaa vaativiin olosuhteisiin soveltuvia korkealaatuisia ja innovatiivisia ohjausjärjestelmäratkaisuja. Technionin tuotteita löytyy globaalisti niin metsä- ja kaivoskoneista kuin junista tai golf-autoistakin.

Technion on perustettu vuonna 1979 ja liittyi osaksi Saksalaista HYDAC-ryhmää v. 2019. Yritys on vahvassa kasvussa ja tällä hetkellä sen palveluksessa työskentelee n. 80 henkilöä.

Saksalainen, perheomisteinen HYDAC-ryhmä on yksi maailman johtavista hydrauliikan, ohjauksen ja anturiteknologian komponentteja sekä järjestelmäratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritysryhmä. Lähes 50 maassa toimivana ja yli 9000:n ammattilaisen voimin HYDAC pystyy vastaamaan kattavasti ja globaalisti koneenrakennusasiakkaiden ja loppukäyttäjien asettamiin haasteisiin.

Viimeisimmät artikkelit

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä laajentamaan kanssamme pohjoismaista työkoneiden ohjausjärjestelmien osaamiskeskusta! Muutetaan maailmaa yhdessä mahdollistamalla entistä älykkäämmät ja ekologisemma… Lue lisää