Styrenheter

Inga kompromisser

 

Technions styrenheter utvecklas och produceras i Finland. De kompakta, mångsidiga och kostnadseffektiva styrenheterna erbjuder dig en behaglig upplevelse. Med fem olika modeller kan du välja den som bäst passar dina behov!

Skärmenheter

Total frihet

 

Våra kompakta skärmar gör övergången från analog till digital teknologi lätt. De erbjuder en behaglig användarupplevelse med sin tydliga grafik och höga bildkvalitet. Det är både lätt och kostnadseffektivt att lägga till skärmarna i ditt nuvarande system.

 

Radiokontroller

Mångsidiga lösningar av högsta kvalitet

 

Technion är auktoriserad återförsäljare av ARCON -radiokontroller i Finland. Arcons mångsidiga radiokontroller av hög kvalitet kompletterar utmärkt Technions utbud av systemkomponenter. Technion levererar Arcon radiokontroller skräddarsydda för maskin- och apparattillverkare. Arcons radiokontrollslösningar är även enkla att integrera med Technions styrenheter samt kranstyrningssystem. Vårt försäljningsteam svarar gärna på frågor gällande kompatibiliteten av de olika lösningarna i förhållande till ert projekt.

Knappsatser

Maximal flexibilitet

 

Vi använder Blink Marines knappsatser från Pro-serien i våra produkter. Knappsatserna är designade för att tåla extrema förhållanden. Knapparnas symboler kan skräddarsys enligt behov; det finns hundratals alternativ att välja mellan.