Valikoimastamme löydät myös täydentäviä tuotteita ja lisävarusteita kuten radio-ohjaimia, CAN-näppäimistöjä sekä näyttöjä. Kaikki täydentävät tuotteet ovat helposti integroitavissa ohjausyksiköidemme kanssa. Myyntitiimiimme vastaa mielellään projektiisi liittyviin yhteensopivuuskysymyksiin.

CAN-näppäimistöt

Suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet.

Blink Marinen CAN-näppäimistöt ovat suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Tuotteet kestävät maa-ainesta, hiekkaa, mutaa, öljyä, vettä sekä erilaisia kemikaaleja. Näppäimistön painikkeiden symbolit voidaan räätälöidä tarpeen mukaan –  valittavana on satoja vaihtoehtoja. Yksinkertaiset symbolit suurilla LED-valaistuilla painikkeilla tekevät näppäimistöstä helposti luettavan joka tilanteessa.

 

Radio-ohjaimet

ARCON - Edelläkävijä laadussa ja turvallisuudessa.

Technion on ARCON radio-ohjainten valtuutettu kumppani Suomessa. Arcon suunnittelee ja valmistaa radio-ohjaimia eri sovelluksiin mm. liikkuviin työkoneisiin, nostureihin ja räjähdysvaarallisiin tiloihin. Arconin radio-ohjaimet ovat helppo liittää Technionin ohjausyksiköihin ja ne soveltuvat osaksi Technionin kehittämiä nosturijärjestelmiä.

Topcon -näytöt

OPUS -näytöt kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin.

OPUS ohjauspaneelit ovat tunnettuja käyttömukavuudestaan ja erittäin helposta ohjelmoinnistaan. Ne on suunniteltu  ja testattu haasteelliset olosuhteet huomioden, joten paneelit sopivat myös vaativiin käyttökohteisiin.