Ohjausyksiköt

Ilman kompromisseja

 

Ohjausyksikkömme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kompaktit, monipuoliset ja kustannustehokkaat ohjausyksiköt varmistavat sujuvan ja mukavan käyttökokemuksen. Valittavana on viisi eri mallia.

Näytöt

Vapaus valita

 

Kompaktit näyttömme tekevät siirtymisen analogisesta digitaaliseen teknologiaan helppoa. Näyttömme tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen selkeän grafiikan ja hyvän kuvanlaadun ansiosta. Ne ovat helppoa ja kustannustehokasta lisätä osaksi nykyistä järjestelmääsi.

Radio-ohjaimet

Korkealaatuiset ja monipuoliset radio-ohjaimet

 

Technion toimii ARCON radio-ohjainratkaisujen valtuutettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Arconin korkealaatuiset ja monipuoliset radio-ohjaimet täydentävät erinomaisesti Technionin ohjausjärjestelmäkomponentti -valikoimaa. Technion toimittaa Arcon radio-ohjaimia räätälöityinä kone- ja laitevalmistajien sovelluksiin. Arcon radio-ohjaimet ovat myös helposti integroitavissa Technionin ohjausyksiköihin sekä kuormaimen-ohjausjärjestelmiin. Myyntitiimimme vastaa mielellään kysymyksiinne liittyen radio-ohjainten yhteensopivuudesta.

Näppäimistöt

Helppo räätälöidä

 

Blink Marinen CAN-näppäimistöt on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Tuotevalikoimasta löytyy satoja valmiita näppäimistö symboleja  koneenrakentajien eri tarpeisiin.