Kaikenkattavasta järjestelmäkomponenttivalikoimastamme löytyvät ohjausyksiöt, näytöt, liitettävyysratkaisut, näppäimistöt sekä radio-ohjausjärjestelmät.

Ohjausyksiköt

TTControl & Technion ohjausyksiköt

Laaja ohjausyksikkötarjontamme on rakennettu korkealaatuisista, kestävistä ja turvallisuusmääräykset täyttävistä tuotteista. Korkealuokkaiset ohjausyksikkömme soveltuvat moneen eri tarpeeseen aina metsä- ja maatalouskoneista erikoisempiin työkoneisiin.

Näytöt

Korkealaatuiset ja suorituskykyiset näytöt

Edistykselliset näyttölaitteemme on suunniteltu mahdollistamaan enemmän automaatiomahdollisuuksia liikkuviin työkoneisiin. Näyttömme tarjoavat laadukkaan käyttäjäkokemuksen, mahdollistavat monimutkaisten tehtävien yksinkertaistamisen sekä parantavat tehokkuutta joustavilla toiminnoillaan.

Liitettävyys & IoT

Kustannustehokkuutta liitettävyydellä

Tarjoamme IoT- ja liitettävyyskytkimiä sekä täysin käyttövalmiita pilvihallinta-alustoja. Tämän lisäksi valikoimastamme löytyy edistyksellinen alusta liikkuvien työkoneiden sisäisen arkkitehtuurin hallintaan.

Lisävarusteet

Radiot, näppäimistöt ja Topcon -näytöt

Valikoimastamme löydät myös täydentäviä tuotteita ja lisävarusteita kuten radio-ohjaimia, CAN-näppäimistöjä sekä näyttöjä. Kaikki täydentävät tuotteet ovat helposti integroitavissa ohjausyksiköidemme kanssa. Myyntitiimiimme vastaa mielellään projektiisi liittyviin yhteensopivuuskysymyksiin.