Getting the Job Done
Koneenohjausjärjestelmät liikkuviin työkoneisiin

Saavuta parempi tuottavuus ja käyttäjäkokemus Technion ohjausjärjestelmillä. Valikoimaamme kuuluu LtCrane-, xCrane- sekä Logger-tuoteperheiden metsäjärjestelmät.

Tuotetarjonnastamme löytyvät hydrauliikkaohjaimet, radio-ohjaimet, näytöt ja näppäimistöt koneenrakentajan hydrauliikan sähköiseen ohjaukseen.

Räätälöimme markkinoiden kehittyneimmät hydrauliikanohjausratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin.

Tarjoamme joustavaa ja erittäin laadukasta valmistusta 40 vuoden kokemuksella. Tuotannolliset palvelut täydentävät tarjontamme liikkuvien työkoneiden rakentajille.

Yhteistyökumppanisi kestäviin ja tehokkaisiin ohjausjärjestelmäratkaisuihin

Vuonna 1979 perustettu Technion Oy suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia ratkaisuja työkoneisiin ja ajoneuvoihin. Tuotteemme on kehitetty karuihin olosuhteisiin sekä vaativaan käyttöön.

Olemme osa HYDAC-ryhmää ja vahvaa kansainvälistä kasvuamme vauhdittaakin tiivis yhteistoiminta muiden HYDAC-ryhmän yhtiöiden kanssa.

Tarjoamme ratkaisuja seuraaville markkinoille

Metsäkoneet
Nostimet & tavaran käsittely
Maatalous
Rakennus
Kaivoskoneet
Muut ajoneuvot

Tuoteuutuus - LtCrane

LtCrane on kustannustehokkain ja yksinkertaisin ratkaisumme kuormaimen ohjaukseen. Järjestelmä taipuu erinomaisesti niin tehdasasennuksiin kuin jälkiasennusratkaisuihinkin. Käyttökohteena esimerkiksi peräkärrylliset traktorit, joihin halutaan korkealuokkainen, mutta helppohoitoinen kuormaimenohjausjärjestelmä. Laadukkaiden komponenttien ansiosta LtCrane kestää karuimmatkin olosuhteet ja tarjoaa pitkän käyttöiän. Tutustu tarkemmin LtCranen ominaisuuksiin ja lisävarusteisiin.

Tutustu meihin työnantajana

Tervetuloa rautaisten ammattilaisten yhteisöön!

Ratkaisukeskeisen ja reilun työyhteisömme arvot ovat vastuullisuus, positiivisuus, erilaisuuden hyväksyminen, avoimuus ja luottamus. Meillä on mutkaton meininki ja kasvavassa organisaatiossa toimintamalleihin voi vaikuttaa. Meillä saat olla aidosti ylpeä työstäsi ja tiimin aikaansaannoksista!

Ajankohtaista

FinnMETKO24 – Sähköistäminen ja älykkäät ohjausjärjestelmät

Elokuun FinnMETKO24-messut lähestyvät kovaa vauhtia. Messut järjestetään 29.-31.8. Jämsässä ja tuovat yhteen kaikki metsäkonealan suurimmat nimet. Näyttävä osastomme sijaitsee paikalla 502 (katso kart… Lue lisää

Oletko seuraava HR-asiantuntijamme?

Olemme laajentamassa tiimiämme lahjakkaalla HR-asiantuntijalla! Nyt on tilaisuutesi päästä näyttämään osaamisesi dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä. Virallinen haku aukeaa kesän jälkeen, mu… Lue lisää

FMWM 24 messukooste

  Viime viikolla Tampereella pidetty FMWM 24 -messu kokosi yhteen liikkuvien työkoneiden alan avainpelaajat keskustelemaan tulevaisuuden trendeistä. Pääsimme jakamaan mielenkiintoisia näkemyksiä… Lue lisää