I vårt sortiment hittar du även tilläggsprodukter som radiostyrningssystem, knappavsatser och skärmar. Alla tilläggsprodukter är kompatibla med våra styrenheter. Kontakta gärna vårt försäljningsteam ifall du har frågor gällande kompatibiliteten av produkter för ditt projekt.

CAN-knappsatser

Utvecklade för utmanande förhållanden

Vi använder Blink Marines knappsatser från Pro-serien i våra produkter. Knappsatserna är designade för att tåla krävande förhållanden; de är immuna mot jord, sand, lera, olja, vatten och olika kemikalier. Knapparnas symboler kan skräddarsys enligt behov; det finns hundratals alternativ att välja mellan. De enkla symbolerna på de stora LED-belysta knapparana, gör att knappsatsen är lätt att läsa i varje situation.

 

Radiostyrenheter

Mångsidiga radiostyrenheter av högsta kvalitet

Technion är Arcon-enheternas ackrediterade återförsäljare i Finland. Arcon-produkterna kompletterar Technions högkvalitativa produktutbud. Radiostyrenheterna är lätta att koppla till Technions styrenheter och lämpar sig att använda med Technions kransystem. Kontakta vårt försäljningsteam för mer information

TOPCON -skärmenheter

OPUS skärmenheter för diverse applikationer

Våra kompakta skärmar gör övergången från analog till digital teknologi lätt. De erbjuder en behaglig användarupplevelse med sin tydliga grafik och höga bildkvalitet. Det är både lätt och kostnadseffektivt att lägga till skärmarna i ditt nuvarande system.