Getting the Job Done
Elektroniska styrsystem för arbetsfordon

Uppnå bättre produktivitet och användarupplevelse med Technions styrsystem. Vårt utbud inkluderar skogsrelaterade system från LtCrane-, xCrane- och Logger-produktfamiljerna.

I vårt sortiment av omfattande elektroniska styrenheter finns bland annat radiokontroller, skärmenheter och knappavsatser.

Vi skräddarsyr elektroniska styrsystem tillsammans med våra kunder för att kunna erbjuda de bästa lösningarna i branschen.

Vi erbjuder flexibla kontraktstillverkningstjänster av hög kvalitet med 40 års erfarenhet.

Din samarbetspartner för hållbara och effektiva styrsystemslösningar

Technion Oy, grundat 1979, designar och tillverkar innovativa lösningar för arbetsmaskiner och fordon. Technions produkter är utvecklade för att tåla ruskigt klimat och hård användning.

Vi blev en del av HYDAC-gruppen 2019 för att förstärka vår position på marknaden samt för att säkerställa vår tillväxt och innovationsförmåga även i framtiden.

Vi erbjuder lösningar för följande segment

Skogsmaskiner
Kranar & materialhantering
Jordbrukmaskiner
Byggnadsbranchen
Gruvarbetsmaskiner
Övriga fordon

Produktnyhet - LtCrane

LtCrane är vår mest kostnadseffektiva och enklaste lösning för lastmaskinsstyrning. Systemet passar utmärkt för både fabriksinstallationer och eftermonteringslösningar. Exempel på användningsområden inkluderar traktorer med släp, där högkvalitativ och lättanvänd kranstyrning önskas. Tack vare högkvalitativa komponenter tål LtCrane även de tuffaste förhållandena och erbjuder lång livslängd. Ta en närmare titt på LtCranes funktioner och tillbehör.

Nyheter

Vi presenterar: LtCrane styrsystemet

Vi presenterar stolt vår senaste produktinnovation: LtCrane styrsystemet. Designat för att göra kranstyrning mer tillgänglig erbjuder LtCrane en kostnadseffektiv och användarvänlig lösning för en mäng… Läs mera

Kom och träffa oss på Swedish Forestry EXPO-mässan!

Swedish Forestry EXPO 1.-3.6.2023 – Solvalla, Stockholm Vi deltar i Swedish Forestry EXPO-mässan tillsammans med HYDAC den 1-3 juni. Mässan kommer att hållas på Solvalla travbana, som ligger min… Läs mera

Technion får ny produktchef för skogssytem

Vi har anställt Niko Ranta som produktchef för skogssystem. Han kommer att ansvara för försäljning, marknadsföring och utveckling av xCrane, LtCrane och Logger produkterna. Niko tar med sig flera års… Läs mera