Getting the Job Done
Elektroniska styrsystem för arbetsfordon

Uppnå bättre produktivitet och användarupplevelse med Technions styrsystem. Vårt utbud inkluderar skogsrelaterade system från LtCrane-, xCrane- och Logger-produktfamiljerna.

I vårt sortiment av omfattande elektroniska styrenheter finns bland annat radiokontroller, skärmenheter och knappavsatser.

Vi skräddarsyr elektroniska styrsystem tillsammans med våra kunder för att kunna erbjuda de bästa lösningarna i branschen.

Vi erbjuder flexibla kontraktstillverkningstjänster av hög kvalitet med 40 års erfarenhet.

Din samarbetspartner för hållbara och effektiva styrsystemslösningar

Technion Oy, grundat 1979, designar och tillverkar innovativa lösningar för arbetsmaskiner och fordon. Technions produkter är utvecklade för att tåla ruskigt klimat och hård användning.

Vi blev en del av HYDAC-gruppen 2019 för att förstärka vår position på marknaden samt för att säkerställa vår tillväxt och innovationsförmåga även i framtiden.

Vi erbjuder lösningar för följande segment

Skogsmaskiner
Kranar & materialhantering
Jordbrukmaskiner
Byggnadsbranchen
Gruvarbetsmaskiner
Övriga fordon

Produktnyhet - LtCrane

LtCrane är vår mest kostnadseffektiva och enklaste lösning för lastmaskinsstyrning. Systemet passar utmärkt för både fabriksinstallationer och eftermonteringslösningar. Exempel på användningsområden inkluderar traktorer med släp, där högkvalitativ och lättanvänd kranstyrning önskas. Tack vare högkvalitativa komponenter tål LtCrane även de tuffaste förhållandena och erbjuder lång livslängd. Ta en närmare titt på LtCranes funktioner och tillbehör.

Nyheter

Mässåret 2024

Vi deltar i år igen på branschens ledande fackmässor. På mässorna får du möjlighet att bekanta dig med våra senaste lösningar och bli inspirerad av intressanta teknologier. Mässåret börjar med Future… Läs mera

Det gågna årets höjdpunkter

Året 2023 var fullt av händelser och tillsammans med våra intressenter har vi uppnått många fantastiska framsteg. Vi beslutade att sammanställa dessa höjdpunkter och gå igenom prestationerna under 202… Läs mera

God jul och gott nytt år 2024!

Tack till alla våra kunder och samarbetspartners för det gångna året! Vi har gjort mycket tillsammans och ser fram emot vad det nya året har att erbjuda. Vi stöder också i år finska barn under julen e… Läs mera