Vi skräddarsyr elektroniska styrsystem tillsammans med våra kunder för att kunna erbjuda de bästa lösningarna i branschen. Kontakta vår försäljning för mer information.

TTC Academy

TTControl Academy erbjuder ett brett sortiment av tjänster som omfattar högklassig systemanalys, arkitektur- och säkerhetskonsultering samt utveckling av helomfattande lösningar.

MATCH by Hydac

Match är svaret på integrerade mjukvarulösningar för arbetsfordon. Det är en programvara för utveckling och underhåll av arbetsfordons styrsystem. Programvaran erbjuder optimerade lösningar för arbetsfordonets hela livslängd; allt från planering till service.

TTC Application Development Center

Arbetsfordonstillverkare stöter ofta på utmaningar gällande komplex teknologi, innovationer, tidtabbeller och effektivitet. Som stöd för tillverkarna har TTControl skapat en konsulttjänst vars framgång bygger på över 20 års erfarenhet inom hård- och mjukvaruutveckling. Tjänsten skapar mervärde i arbetsfordonstillverkingens alla skeden.

Skräddarsydda skärm- och styrenheter

Technion erbjuder fullständigt skräddarsydda mjukvarulösningar för styr- och skärmenheter. Tjänsten anpassas helt enligt dina specifika behov och krav.