xCrane – erittäin kilpailukykyinen kuormaimen ohjaus ammattikäyttöön

Technionin innovatiivinen kuormaimen ohjausjärjestelmä kantaa nimeä xCrane. Se on yhteensopiva kaikkiin kuormaimiin hydrauliikkaratkaisusta riippumatta, mikäli hydraulipöytä mahdollistaa sähköisen ohjauksen. xCrane kuormaimenohjauson käytössä useilla konevalmistajilla ensiasennusratkaisuna, mutta voit myös päivittää olemassa olevan ohjausjärjestelmäsi markkinoiden tehokkaimmalla ja käyttäjäystävällisimmällä ratkaisulla. On kyse sitten puutavara- autosta, metsäkoneesta tai metsäperävaunun kuormaimesta, xCrane tarjoaa käyttäjälle nopeat vasteajat ja sulavan yksilöllisen ohjaustuntuman. Jokaisellekuormaimen liikkeelle löytyy kuljettajakohtainen säätömahdollisuus, jolla kuljettaja voi saavuttaa maksimaallisen tuottavuuden kaikissa työvaiheissa.

Uutuutena  xCrane PLUS – liikeratakuormaintoiminto ja xCrane PRO –kärkiohjaus

Technion tuo markkinoille xCrane järjestelmän laajennusoptiot, xCrane PLUS – liikeratakuormaintoiminto ja xCrane PRO –kärkiohjaus. xCrane PLUS mahdollistaa liikerataohjauksen ja perinteisen ohjauksen valinnan kytkimestä ilman mekaanisia tai hydraulisia muutoksia. xCrane PLUS on suunnattu erityisesti urakoitsijoille, jotka kaipaavat työvaiheesta riippuen samalta kuormaimelta välillä liikeratatoimintoa ja välillä perinteistä ohjausta. xCrane PRO tuo kuormaimen käytön aivan uudelle tasolle kärkiohjauksen muodossa. xCrane PRO mahdollistaa puomin kärjen ohjauksen siten, että kuljettaja ei ohjaa enää erillisiä puomin osia. xCrane PRO sisältää sekä perinteisen, liikerataettä kärkiohjauksen.

Käyttäjähyödyt

Suorituskyvyltään ja tehokkuudeltaan ylivoimainen xCrane tarjoaa markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Nopean ja tarkan ohjauksen lisäksi järjestelmän käyttäminen on helppoaja nopea oppia. Kovissa kenttäolosuhteissa koetestatun xCranen yhteensopivuus kaikkien venttiilipöytienja monien joystickien kanssa takaa matalat elinkaarikustannukset. Ohjeistava itsediagnostiikka lyhentää huoltokatkokset minimiin. Järjestelmän ohjelmiston päivitys onnistuu tarvittaessa kätevästi USB-muistitikulla. Lisäksi voit räätälöidä ominaisuuksia haluamaksesi tilausoptioiden avulla.

 

Viimeisimmät artikkelit

Haemme nyt Tampereen, Forssan tai Seinäjoen toimipisteelle ohjelmistosuunnittelijoita vahvistamaan tuotekehitystiimiämme. Mikäli olet kiinnostunut työkoneista, koodaamisesta ja uuden sukupolven autono… Lue lisää