FinnMETKO24 – Sähköistäminen ja älykkäät ohjausjärjestelmät

Elokuun FinnMETKO24-messut lähestyvät kovaa vauhtia. Messut järjestetään 29.-31.8. Jämsässä ja tuovat yhteen kaikki metsäkonealan suurimmat nimet. Näyttävä osastomme sijaitsee paikalla 502 (katso kartta). Lisätietoja messuista ja ilmoittautumisesta löydät järjestäjän verkkosivuilta.

Osallistumme messuille yhdessä jälleen kerran HYDAC Oy:n kanssa ja esittelyssä tulee olemaan uusia tuote- ja järjestelmäinnovaatioita niin meidän kuin HYDACin ja TTControlin tarjonnasta. Messujen parrasvaloissa on tänä vuonna HYDACin eKit48 e-mobility-järjestelmäkokonaisuus, joka mullistaa liikkuvien työkoneiden sähköistämisen ja tekee työnteosta vastuullisempaa. Järjestelmästä pääset kuulemaan lisää messuilla, mutta alla on lyhyt yhteenveto järjestelmän päätoiminnallisuuksista.

HYDAC eKit48 pähkinänkuoressa

Keskeiset edut

  • Nopeus ja tehokkuus: eKit48 esikonfiguroidut moduulit mahdollistavat nopean käyttöönoton, nopeuttaen siirtymistä polttomoottoritoiminnoista päästöttömiin vaihtoehtoihin.
  • Käyttäjäystävällinen suunnittelu: eKit48 on suunniteltu helppokäyttöiseksi, eikä vaadi korkeajännitekoulutusta, jolloin tiimisi voi keskittyä olennaiseen.
  • Joustavuus ja standardointi: Modulaarinen suunnittelu takaa maksimaalisen mukautuvuuden ja laajan yhteensopivuuden sovellusten ja järjestelmäarkkitehtuurien kanssa.
  • Kokonaisvaltainen ratkaisu yhdeltä toimittajalta: HYDACin innovatiivinen järjestelmä perustuu yrityksen omiin komponentteihin, joten sinun ei tarvitse kääntyä ulkopuolisten toimittajien puoleen.

Edistykselliset komponentit

  • Power Distribution Unit (PDU): Takaa turvallisen ja tehokkaan energiankäytön, eri jännitevaatimuksiin räätälöitynä.
  • LIOS 48 akkujärjestelmä: Sisältää innovatiivista jäähdytys- ja kontaktiteknologiaa, tarjoten ylivoimaista suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä.
  • Lataushallinta: Globaalisti yhteensopivat ratkaisut, jotka täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit ja tarjoavat joustavia tehoalueita.
  • Ajoasetukset ja lämpöhallinta: Korkeanopeuksisista, korkean väännön moottoreista muuttuvanopeuksisiin ilmanjäähdyttimiin – nämä ratkaisut on optimoitu tehokkuus ja asennuksen helppous huomioiden.
  • Ohjelmistot ja ohjausyksiköt: MATCH-ohjelmisto ja TTControlin laadukkaat ja kestävät ohjausyksiköt takaavat luotettavan ja joustavan koneen toiminnan, kattavin turvallisuussertifikaatein.

Messuilla pääset siis kuulemaan liikkuvien työkoneiden sähköistyksen tulevaisuudesta, mutta messuilla on myös esittelyssä vakiotuotteemme sekä -palvelumme. Maailmanlaajuinen HYDAC verkosto, joka koostuu yli 10 000 työntekijästä, 50 tytäryhtiöstä ja yli 500 myynti- ja palvelukumppanista, on sitoutunut tarjoamaan huippuluokan tukea ja innovatiivisia ratkaisuja.

Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme saat olemalla yhteydessä myyntitiimiimme. Nähdään messuilla!

Viimeisimmät artikkelit

Oletko seuraava HR-asiantuntijamme?

Olemme laajentamassa tiimiämme lahjakkaalla HR-asiantuntijalla! Nyt on tilaisuutesi päästä näyttämään osaamisesi dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä. Virallinen haku aukeaa kesän jälkeen, mu… Lue lisää

FMWM 24 messukooste

  Viime viikolla Tampereella pidetty FMWM 24 -messu kokosi yhteen liikkuvien työkoneiden alan avainpelaajat keskustelemaan tulevaisuuden trendeistä. Pääsimme jakamaan mielenkiintoisia näkemyksiä… Lue lisää

Future Mobile Work Machine 2024

Tapahtuma: Future Mobile Work Machine 2024 (FMWM24) ti-ke 28.-29.5. Tampere-talossa, Tampereella Future Mobile Work Machine (FMWM) -messut ovat nurkan takana, joihin osallistumme yhteistyössä Hydac Gr… Lue lisää