FinnMETKO24 – Elektrifiering och smarta styrsystem

Augusti närmar sig snabbt, och med det också FinnMETKO24-mässan. Mässan hålls den 29-31 augusti i Jämsä och samlar alla de största namnen inom skogsmaskinsindustrin. Vår imponerande monter finns på plats 502 (se karta). Mer information om mässan och anmälan hittar du på arrangörens webbplats.

Vi deltar återigen i mässan tillsammans med HYDAC Oy och kommer att presentera nya produkt- och systeminnovationer från både oss, HYDAC och TTControl. I rampljuset i år står HYDAC

eKit48 e-mobilitetssystem, som revolutionerar elektrifieringen av mobila maskiner och gör arbetet mer hållbart. Du får höra mer om systemet på mässan, men nedan finns en kort sammanfattning av systemets huvudsakliga funktioner.

HYDAC eKit48 i ett nötskal

Viktiga fördelar

  • Hastighet och effektivitet: eKit48 förkonfigurerade moduler möjliggör snabb implementering och påskyndar övergången från förbränningsmotorfunktioner till utsläppsfria alternativ.
  • Användarvänlig design: eKit48 är designad för att vara lätt att använda och kräver ingen högspänningsutbildning, vilket gör att ditt team kan fokusera på det väsentliga.
  • Flexibilitet och standardisering: Den modulära designen garanterar maximal anpassningsförmåga och bred kompatibilitet med applikationer och systemarkitekturer.
  • Omfattande lösning från en leverantör: HYDAC:s innovativa system är baserat på företagets egna komponenter, så du behöver inte vända dig till externa leverantörer.

Avancerade komponenter

  • Power Distribution Unit (PDU): Säkerställer säker och effektiv energianvändning, anpassad till olika spänningskrav.
  • LIOS 48 batterisystem: Innehåller innovativ kyl- och kontaktteknologi, som erbjuder överlägsen prestanda och livslängd.
  • Laddningshantering: Globala kompatibla lösningar som uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och erbjuder flexibla effektområden.
  • Körinställningar och värmehantering: Från höghastighets-, högvridmomentmotorer till variabelhastighets luftkylare – dessa lösningar är optimerade för effektivitet och enkel installation.
  • Programvara och styrenheter: MATCH-programvaran och TTControls högkvalitativa, hållbara styrenheter säkerställer pålitlig och flexibel maskindrift, med omfattande säkerhetscertifieringar.

På mässan får du lära dig om framtiden för elektrifiering av mobila maskiner, men vi kommer också att visa upp våra standardprodukter och tjänster. Det globala HYDAC-nätverket, som består av över 10 000 anställda, 50 dotterbolag och över 500 försäljnings- och servicepartners, är engagerat i att erbjuda förstklassigt stöd och innovativa lösningar.

För mer information om våra produkter och tjänster, vänligen kontakta vårt försäljningsteam. Vi ses på mässan!

Senaste artiklar

Är du vår nästa HR-specialist?

Vi utökar vårt team med en talangfull HR-specialist! Nu har du chansen att visa upp din expertis i en dynamisk och innovativ miljö. Den officiella ansökningsprocessen öppnar efter sommaren, men vi vil… Läs mera

Mässåret 2024

Vi deltar i år igen på branschens ledande fackmässor. På mässorna får du möjlighet att bekanta dig med våra senaste lösningar och bli inspirerad av intressanta teknologier. Mässåret börjar med Future… Läs mera

Det gågna årets höjdpunkter

Året 2023 var fullt av händelser och tillsammans med våra intressenter har vi uppnått många fantastiska framsteg. Vi beslutade att sammanställa dessa höjdpunkter och gå igenom prestationerna under 202… Läs mera