FMWM 24 messukooste

 

Viime viikolla Tampereella pidetty FMWM 24 -messu kokosi yhteen liikkuvien työkoneiden alan avainpelaajat keskustelemaan tulevaisuuden trendeistä. Pääsimme jakamaan mielenkiintoisia näkemyksiä ja kuulemaan uusia ideoita. Kiitämme kaikkia vierailijoita, asiakkaita, puhujia ja yhteistyökumppaneita, jotka tekivät tästä tapahtumasta menestyksen.

Tapahtumassa oli laaja kattaus innovatiivisia aiheita, joista liikkuvien työkoneiden sähköistäminen oli keskeinen puheenaihe. Asiantuntijat keskustelivat viimeisimmistä edistysaskeleista työkoneiden sähköistyksen saralla, korostaen siirtymistä kohti kestävämpiä ja tehokkaampia teknologioita.

Data ja tekoäly saivat myös paljon huomiota ja esitykset osoittivat, miten nämä teknologiat mullistavat alaa. Ennakoivasta kunnossapidosta optimoituun suorituskykyyn, datan ja tekoälyn integrointi raivaa tietä älykkäämmille työkoneille.

 

 

Autonomia ja robotiikka olivat myös tärkeitä aiheita ja alan huippuosaajat esittelivät uusimpia kehityksiä autonomiassa ja robotiikassa. Esitykset korostivat mahdollisuuksia lisätä turvallisuutta, tehokkuutta ja tarkkuutta erilaisissa sovelluksissa. Koneiden kehittyessä tehokkaammiksi ja autonomisemmiksi, on turvallisuuden varmistaminen tärkeämpää kuin koskaan.

Kaikki nämä aiheet kumpuavat tarpeesta luoda kestävämpiä liiketoimintamalleja. Maailma tarvitsee muutosta ja liikkuvien työkoneiden alalla suurin vaikutus voidaan saavuttaa oman toiminnan tehostamisella ja uusien ratkaisujen kestävyyden varmistamisella.

 

 

Hydac Groupin uusin innovaatio, joka kytkeytyy vahvasti näihin edellä mainittuihin aiheisiin, on TTControlin Fusion. Fusion-järjestelmä herätti suurta kiinnostusta messuosallistujien keskuudessa. Tämä juuri julkistettu järjestelmä yhdistää IoT, pilvipalvelut, tekoälyn ja kestävän laitteiston luodakseen älykkään ja monipuolisen ohjausjärjestelmäkokonaisuuden. Järjestelmä hyödyntää uusinta laitteisto- ja ohjelmistoteknologiaa ja on turvallisuussertifioitu täyttämään vaativimmatkin tarpeet. Lisätietoja TTC Fusionista antaa Tuomo Vuolle, TTC-tuotteiden tuotepäällikköömme. Ota yhteyttä >>>

Kiitämme kaikkia, jotka osallistuivat FMWM 24 -näyttelyyn ja odotamme innolla keskustelujen jatkamista. Osallistumisenne ja tukenne ovat tärkeitä, kun jatkamme innovaatioiden edistämistä liikkuvien työkoneiden parissa.

Viimeisimmät artikkelit

Future Mobile Work Machine 2024

Tapahtuma: Future Mobile Work Machine 2024 (FMWM24) ti-ke 28.-29.5. Tampere-talossa, Tampereella Future Mobile Work Machine (FMWM) -messut ovat nurkan takana, joihin osallistumme yhteistyössä Hydac Gr… Lue lisää

Maamess 2024 – Jännittäviä innovaatioita ja merkityksellisiä tapaamisia

Viime viikolla Maamess Tartossa, kokosi yhteen Pohjoismaiden ja Baltian johtavat konevalmistajat yhdelle foorumille. Huolimatta epätavallisen kylmästä kevätsäästä, oli jännittävää keskustella uusimmis… Lue lisää

xCrane PRO – Edistynein kuormaimenohjausjärjestelmämme

xCrane PRO on jo jonkin aikaa ollut metsäjärjestelmiemme lippulaiva. Älykäs kärkiohjaus ja kestävät komponentit mahdollistavat vertaansa vailla olevan kuormaimenohjausjärjestelmän ammattikäyttöön. Jär… Lue lisää