Kuluneen vuoden kohokohdat

Vuosi 2023 oli täynnä tapahtumia ja olemme yhdessä sidosryhmiemme kanssa saavuttaneet paljon hienoja asioita. Päätimme listata näitä kohokohtia ja kerrata vuoden 2023 aikaansaannoksia ennen kuin siirrymme uuteen vuoteen ja uusiin haasteisiin.

  • Uusin metsäjärjestelmämme LtCrane julkaistiin. LtCrane on kompaktein metsäjärjestelmämme, joka täydentää tuoteperhettä yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla toteutuksella laadusta ja toimintavarmuudesta tinkimättä.
  • E-mobility toteutukset nousivat kuluvana vuonna Hydac-ryhmässä yhdeksi merkittävimmistä hankkeista. Ratkaisumme ovat auttaneet asiakkaitamme vähentämään CO2 päästöjä heidän koneissaan ja laitteissaan.
  • Osallistuimme seuraaville messuille: Swedish Forestry Expo (Tukholma), Alihankintamessut (Tampere), Teknologiamessut (Helsinki) ja Agritechnica (Hannover).
  • Tuotekehitystiimimme resursseja vahvistettiin, kun meillä aloitti kaksi uutta ohjelmistosuunnittelijaa, tuotekehityspäällikkö sekä systeemiarkkitehti. Tuotekehityksessämme otettiin käyttöön ketterä tiimipohjainen SW-projektimalli ja kehitettiin dokumentointikäytäntöjä. Tavoitteena on parantaa sekä omaa että asiakkaidemme kilpailukykyä ja asiakastyytyväisyyttä.
  • Myyntitiimimme vahvistui, kun Niko Ranta aloitti metsäjärjestelmien tuotepäällikkönä. Niko tulee siis jatkossa luotsaamaan xCrane, LtCrane ja Logger tuoteperheitä, joista kuulemme lisää ensi vuoden puolella.
  • Tuotannossamme otettiin käyttöön tiimityöskentelymalli. Sen tavoitteena on parantaa kommunikaatiota niin tiimissä kuin tiimin ja työnjohdon välillä, mahdollistaa nopeampi päätöksenteko sekä auttaa työkuorman ja työjonon hallinnassa.
  • Aloitimme säännölliset esihenkilötilaisuudet yhdessä Hydac Oy:n esihenkilöiden kanssa esihenkilötyön kehittämiseksi ja tukemiseksi.
  • Otimme käyttöön uuden HR- ja työajanseurantajärjestelmän, joka yhdenmukaistaa henkilöstö- ja työajanseurantakäytäntöjämme eri toimintojen ja toimipaikkojen välillä. Uudistimme sisäistä viestintäämme ottamalla Teamsin myös tuotannon käyttöön.
  • Päivitimme henkilöstömme liikunta- ja kulttuurietua siirtymällä Epassin käyttäjäksi ja sisällyttämällä hyvinvointietu valikoimaan liikunnan ja kulttuurin lisäksi. Loppuvuodesta aloitimme kokeilun, jossa tarjoamme henkilöstölle mahdollisuuden käyttää viikoittain tunnin työajasta liikuntaan.
  • Teimme monipuolista yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Tarjosimme diplomi- tai AMK-opinnäytetyön aiheen kolmelle opiskelijalle ja saimme töistä tärkeää tietoa toimintamme kehittämiseksi. Tapasimme opiskelijoita myös Rasekon sähköalan opiskelijoiden kesätyöinfossa ja Raision rekrymessuilla, Åbo Akademin Yrityssafarilla sekä Tampereen yliopiston Yrityspäivillä ja IHA Career Dayssä. Keskusteluista opiskelijoiden kanssa saimme hyödyllisiä näkemyksiä työnantajakuvan kehittämiseksi ja tarmokkaita kesätyöntekijöitä. Kesän aikana meillä työskenteli yhteensä 10 kesätyöntekijää tuotannossa sekä yksi tuotekehitystiimissämme.

Haluamme lopuksi kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita luottamuksesta ja yhteistyöstä kuluneena vuonna. Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstömme yhdessä vahvojen asiakkuussuhteiden kanssa luovat vahvan perustan yhteiselle menestykselle myös ensi vuonna.

Viimeisimmät artikkelit

FinnMETKO24 – Sähköistäminen ja älykkäät ohjausjärjestelmät

Elokuun FinnMETKO24-messut lähestyvät kovaa vauhtia. Messut järjestetään 29.-31.8. Jämsässä ja tuovat yhteen kaikki metsäkonealan suurimmat nimet. Näyttävä osastomme sijaitsee paikalla 502 (katso kart… Lue lisää

Oletko seuraava HR-asiantuntijamme?

Olemme laajentamassa tiimiämme lahjakkaalla HR-asiantuntijalla! Nyt on tilaisuutesi päästä näyttämään osaamisesi dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä. Virallinen haku aukeaa kesän jälkeen, mu… Lue lisää

FMWM 24 messukooste

  Viime viikolla Tampereella pidetty FMWM 24 -messu kokosi yhteen liikkuvien työkoneiden alan avainpelaajat keskustelemaan tulevaisuuden trendeistä. Pääsimme jakamaan mielenkiintoisia näkemyksiä… Lue lisää