Technion kasvaa, tule mukaan!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä laajentamaan kanssamme pohjoismaista työkoneiden ohjausjärjestelmien osaamiskeskusta! Muutetaan maailmaa yhdessä mahdollistamalla entistä älykkäämmät ja ekologisemmat työkoneet.

Technion Oy kasvaa voimakkaasti ja hakee palvelukseensa lisää huippuosaajia.

Haemme:

Työnkuvan mukaan toimipaikkasi voi olla joko Tampere, Naantali tai Forssa.

Kaikissa positioissa sujuva kirjallinen ja suullinen englanninkielen taito on välttämätön työtehtävien hoitamisessa.

Avoimet työnkuvat täytetään mahdollisimman nopeasti hakukriteerit täyttävien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen hr@technion.fi. Samasta osoitteesta voit kysyä myös lisätietoja. Muista laittaa viestin otsikoksi haettava työkuva.

 

Yritystiedot

Technion Oy suunnittelee ja toimittaa vaativiin olosuhteisiin soveltuvia korkealaatuisia ja innovatiivisia ohjausjärjestelmäratkaisuja liikkuviin työkoneisiin. Technion on osa perheomisteista HYDAC-ryhmää, joka on maailman johtavia hydrauliikan, ohjauksen ja anturiteknologian komponentteja sekä järjestelmäratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritysryhmä 1.6 Mrd €:n liikevaihdon ja yli 9000 ammattilaisen voimin.

Viimeisimmät artikkelit

Oletko kiinnostunut koodaamisesta ja uuden sukupolven autonomisten ohjausjärjestelmien kehittämisestä innovatiivisessa ja kehityksen eturintamassa kulkevassa toimintaympäristössä? Haemme nyt ohjelmist… Lue lisää
Technion Oy on Naantalissa toimiva työkoneiden sekä hyötyajoneuvojen elektronisten ohjausjärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Kesätyöntekijänämme pääset työskentelemään mo… Lue lisää