xCrane PRO – Edistynein kuormaimenohjausjärjestelmämme

xCrane PRO on jo jonkin aikaa ollut metsäjärjestelmiemme lippulaiva. Älykäs kärkiohjaus ja kestävät komponentit mahdollistavat vertaansa vailla olevan kuormaimenohjausjärjestelmän ammattikäyttöön. Järjestelmä ei ainoastaan lisää tarkkuutta, vaan myös merkittävästi tehokkuutta työmaalla.

xCrane PRO on varustettu IMU-antureilla, jotka tarjoavat tarkan sijaintitiedon kaikille kuormaimen osille, mahdollistaen optimoidut liikkeet vaihtelevissa työympäristöissä. Järjestelmä mahdollistaa vaivattoman vaihtamisen perinteisten kuormaimenohjauksen ja innovatiivisen kärkiohjaustilan välillä, sopeutuen käyttäjän tarpeisiin.

Lisäksi xCrane PRO sisältää ominaisuuskokonaisuuden, joka mahdollistaa nosturin täyden potentiaalin. Moninivelohjauksesta ja Quick Trim -toiminnosta progressiosäätöihin ja korkealaatuiseen kosketusnäyttöön – jokainen järjestelmän osa on suunniteltu parantamaan käyttäjäkokemusta. Järjestelmä tukee jopa 24 hydraulista liikettä ja on laajennettavissa IO-moduuleilla lisätoimintoja varten, kuten perävaunun vetoa varten.

Kestävyyttä arvostaville kuljettajille xCrane PRO tuo hyviä uutisia. Järjestelmä pidentää nosturimekaniikan käyttöikää ja tuo jokaiselle sylinterille päätyvaimennukset, varmistaen sujuvammat toiminnot ja vähentäen kulutusta. Lisäksi älykäs kuormatilan tunnistus ja jatkuva kuormaimen sijainnin seuranta takaavat, että järjestelmä ei ainoastaan ole tehokas, vaan myös äärimmäisen turvallinen.

xCrane PRO ei siis ole vain työkalu, vaan merkittävä kuormaustyön tehostaja. xCrane PRO:n innovatiiviset ominaisuudet käytössään kuljettajat voivat saavuttaa ja ylittää toiminnalliset tavoitteensa ennennäkemättömällä helppoudella ja tarkkuudella.

Jos olet kiinnostunut meidän edistyneimmästä kuormaimenohjausjärjestelmästämme, voit lukea lisää xCrane PRO:sta täältä tai ottaa yhteyttä myyntitiimiimme.

Viimeisimmät artikkelit

Future Mobile Work Machine 2024

Tapahtuma: Future Mobile Work Machine 2024 (FMWM24) ti-ke 28.-29.5. Tampere-talossa, Tampereella Future Mobile Work Machine (FMWM) -messut ovat nurkan takana, joihin osallistumme yhteistyössä Hydac Gr… Lue lisää

Maamess 2024 – Jännittäviä innovaatioita ja merkityksellisiä tapaamisia

Viime viikolla Maamess Tartossa, kokosi yhteen Pohjoismaiden ja Baltian johtavat konevalmistajat yhdelle foorumille. Huolimatta epätavallisen kylmästä kevätsäästä, oli jännittävää keskustella uusimmis… Lue lisää

Messuvuosi 2024

Olemme tänä vuonna tuttuun tapaan mukana oman alamme johtavilla ammattimessuilla. Messuilla pääset tutustumaan viimeisimpiin ratkaisuihimme sekä inspiroitumaan mielenkiintoisista teknologioista. Messu… Lue lisää