xCrane tuoteperhe on laajentunut

xCrane Plus tuo uusia tehokkuutta lisääviä ominaisuuksia anturoimattomien nosturien ohjaukseen.

xCrane-tuoteperhe on laajentunut xCrane Plus ja xCrane Pro -malleilla. xCrane Plus ohjausjärjestelmässä voit valita ohjaustavaksi perinteisen- ja liikerataohjaustavan lisäksi kuljettajan työtä helpottavan Technion-ohjauksen työvaiheesi mukaan. xCrane Plus soveltuu niin ensiasennusratkaisuksi kuin jälkiasennukseksi nykyiseen järjestelmääsi. xCrane Pro toteuttaa edellä mainittujen ohjaustapojen lisäksi aidon kärkiohjauksen ja on tarkoitettu anturoiduille nostureille.

 

  • Technion-ohjaus: Käyttäjän ohjatessa nostopuomia vivuilta myös jatke liikkuu ilman erillistä ohjausta liikkeen suuntaan. Jatke liikkuu siis joko käyttämällä jatkeen vipua tai käyttämällä nostoa. Käyttäjä pystyy halutessaan ohjaamaan jatketta nostopuomin liikkeen suunnasta huolimatta. Ominaisuus helpottaa kuljettajan päivittäistä työskentelyä nopeuttamalla kuormausta ja kuorman purkua huomattavasti.

 

  • Liikerataohjaus: Nosturi käyttäytyy ohjattaessa kuten liikeratakuormain, vaikka kyseisessä nosturissa ei liikeratatankoa olisikaan. Liikeratamoodista saa kärkiohjauksen kaltaisen, kun näytöltä valitaan liikerataohjaus-moodiin jatkeen käyttö aktiiviseksi.

 

  • Anturoiduille nostureille ratkaisumme on xCrane Pro ohjausjärjestelmä, jossa on kaikki xCrane Plus ohjausjärjestelmän ominaisuudet. xCrane Pro:ssa on valittavana neljä eri ohjausta: perinteinen ohjaus, liikerataohjaus, kärkiohjaus ja Technion-ohjaus. Kärkiohjaus tekee nosturin ohjaamisesta helpompaa, sillä siinä ohjataan vain puomin päätä sen sijaan, että ohjataan jokaista puomin osaa erikseen. xCrane Pro ohjausjärjestelmän lisäominaisuudet, kuten päätyvaimennukset, lisäävät käyttömukavuutta entisestään.

 

Jokainen xCrane tuote sopii kaikkiin sähköisesti ohjattuihin hydrauliikkapöytiin. Sen voi jälkiasentaa nykyiseen järjestelmään puutavara-autoihin, metsäperävaunun kuormaimiin ja metsäkoneisiin. xCrane on käytössä usealla konevalmistajalla ensiasennusratkaisuna.

Viimeisimmät artikkelit

xCrane PRO – Edistynein kuormaimenohjausjärjestelmämme

xCrane PRO on jo jonkin aikaa ollut metsäjärjestelmiemme lippulaiva. Älykäs kärkiohjaus ja kestävät komponentit mahdollistavat vertaansa vailla olevan kuormaimenohjausjärjestelmän ammattikäyttöön. Jär… Lue lisää

Messuvuosi 2024

Olemme tänä vuonna tuttuun tapaan mukana oman alamme johtavilla ammattimessuilla. Messuilla pääset tutustumaan viimeisimpiin ratkaisuihimme sekä inspiroitumaan mielenkiintoisista teknologioista. Messu… Lue lisää

Kuluneen vuoden kohokohdat

Vuosi 2023 oli täynnä tapahtumia ja olemme yhdessä sidosryhmiemme kanssa saavuttaneet paljon hienoja asioita. Päätimme listata näitä kohokohtia ja kerrata vuoden 2023 aikaansaannoksia ennen kuin siirr… Lue lisää