Ohjelmistosuunnittelijana meillä

Tuotekehityksemme kehittää automaattisia ohjausjärjestelmiä asiakkaille, joita yhdistävät liikkuvat työkoneet tai kulkuvälineet. Esimerkkeinä suosituimmista tuotteistamme ovat xCrane- ja Logger-metsäjärjestelmät, jotka tuovat älyn liikkuviin metsäkoneisiin. Tiimimme mielestä parasta on päästä haastamaan osaamistamme uusissa projekteissa. Innostumme asiakkaiden sovelluksista sekä omien metsäkonetuotteidemme kehittämisestä. Meillä tuotekehitystä tehdään sekä projektiluontoisesti asiakkaille että omien tuotteidemme kanssa pidemmällä aikavälillä. Seuraamme teknologioiden kehitystä ja otamme tarvittaessa haltuun uusia teknologioita. Kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti, jotta viihdymme ja pääsemme kehittämään innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin. Alla esimerkkejä kehitetyistä tuotteistamme ja lisätietoja niistä löydät täältä.

Porukastamme löytyy monenlaista kokemusta juniorista senioriin. Arvostamme jokaisen näkökulmaa ja onnistumme yhdessä. Tuotekehityksemme koostuu useammasta eri kokoisesta tiimistä. Yhdessä tiimissä on projektista riippuen noin 36 osaajaa. Teemme joustavasti töitä sekä tuotetiimeissä että projektitiimeissä. Emme toimi menetelmien ehdoilla, vaan olemme ketteriä monella tapaa ja toimintamme on joustavaa.

 

 

Käyttämiämme teknologioita ovat muun muassa: Codesys, Python, C /C++, Linux, .NET, Type Script ja Java Script. Tällä hetkellä haemme eniten C/C++ osaajia, mutta osaamistarpeemme vaihtelevat projektista riippuen.

Tuotekehitystiimimme tekee töitä Tampereen, Naantalin tai Forssan toimistolla tai etänä. Mahdollistamme monipuoliset työskentelytavat, sillä luotamme siihen, että asiantuntijamme tietävät itse, miten työ parhaiten sujuu. Meille on tärkeää, että meillä viihdytään, joten joustamme erilaisten elämäntilanteiden mukaan ja ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ.

 

 

Meillä ohjelmistosuunnittelijan työ on monipuolista. Työssä pääsee vaikuttamaan siihen, millaiseksi kehittämämme järjestelmät muodostuvat ja näkemään käytännössä, miten ne toimivat vaativissa ympäristöissä. Työtä tehdään sekä oman tiimin kanssa että asiakkaiden kanssa.  Tuotekehitysprojektimme keskittyvät niin sisäisiin tuotteisiin kuin asiakkaiden projekteihin. Toimistossa koodaamisen lisäksi meillä pääsee halutessaan myös matkustamaan.

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedulla (Epassi Flex), vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja yhteisillä virkistystapahtumilla sekä liikuntamahdollisuuksilla.

Kiinnostuitko?

Katso avoimet työpaikat tai laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan osoitteeseen hr@technion.fi ja kutsu itsesi meille kahville juttelemaan lisää.

“Meillä ei tarvitse odotella, että työ tulee paperilla eteen ja sinun osasi on vain toteuttaa valmis suunnitelma. Jos sen sijaan haluat työn, missä pääset itse teknisesti vaikuttamaan asioihin, Technionilla se onnistuu. Täällä pääset viemään ideoitasi eteenpäin ja vaikuttamaan työhösi.”