Vi presenterar: LtCrane styrsystemet

Vi presenterar stolt vår senaste produktinnovation: LtCrane styrsystemet. Designat för att göra kranstyrning mer tillgänglig erbjuder LtCrane en kostnadseffektiv och användarvänlig lösning för en mängd olika tillämpningar.

LtCrane-lösningen är särskilt utvecklad för att möta behoven inom branscher där effektiv kranstyrning är avgörande. Oavsett om det handlar om fabriksinstallationer eller eftermonteringsprojekt är LtCrane ett utmärkt alternativ. Det passar särskilt bra för t.ex. traktorer med släp, där ett robust och lätt underhållet kranstyrningssystem krävs.

Det som skiljer LtCrane åt är dess exceptionella hållbarhet och livslängd. Byggt med komponenter av högsta kvalitet, klarar LtCrane även de tuffaste arbetsförhållandena. Det gör det till ett idealt val för miljöer där robusthet är en avgörande faktor.

LtCrane erbjuder en mängd funktioner och anpassningsbara alternativ för att möta specifika behov. Från exakt kranstyrning till justerbara kranhastigheter med Quick-Trim ger LtCrane operatörerna full kontroll över sina kranar och förbättrar produktivitet och effektivitet.

Förutom imponerande prestanda erbjuder LtCrane också enkel installation och underhåll. Vårt dedikerade team av experter ger omfattande support och säkerställer en smidig integration av LtCrane i befintliga system. Dessutom förenklar LtCrane:s användarvänliga design ibruktagande av systemet och minskar behovet av omfattande utbildning.

Med LtCrane fortsätter vi vårt åtagande att leverera toppmoderna skogsbrukslösningar som driver innovation och produktivitet. Vår omfattande expertis och vårt engagemang gör oss till en pålitlig partner för företag som söker robusta och avancerade kranstyrningssystem.

Besök LtCrane produktsidan för att lära dig mer om funktionerna och tillbehören eller kontakta vårt kunniga team för att diskutera detaljer.

Senaste artiklar

Kom och träffa oss på Swedish Forestry EXPO-mässan!

Swedish Forestry EXPO 1.-3.6.2023 – Solvalla, Stockholm Vi deltar i Swedish Forestry EXPO-mässan tillsammans med HYDAC den 1-3 juni. Mässan kommer att hållas på Solvalla travbana, som ligger min… Läs mera

Technion får ny produktchef för skogssytem

Vi har anställt Niko Ranta som produktchef för skogssystem. Han kommer att ansvara för försäljning, marknadsföring och utveckling av xCrane, LtCrane och Logger produkterna. Niko tar med sig flera års… Läs mera

Rekordmånga sökande till sommarjobb!

Vi fick imponerande 93 ansökningar för våra sommarjobb! Ungefär hälften av sökande var intresserade av produktutvecklingsuppgifter i Tammerfors och andra hälften av monteringsarbete i Nådendal. Ett st… Läs mera