Tack för ditt besök på FinnMETKO

Vi var glada över att se både nya och gamla besökare på mässan. En av lösningarna vi introducerade på mässan är vårt xCrane PRO styrningssystem med kranspetsstyrning. Lätt att använda, exakthet och jämna kranrörelser nämndes som egenskaper. “Bättre än någon annan lösning på marknaden”, var en allmän åsikt bland testkörarna.

Vi tror på samarbete och att de bästa innovationerna skapas tillsammans med våra partner och kunder. Vi har länge samarbetat med kranproducenten Kronos och erbjudit dem lösningar för smart kranstyrning. Kronos expertis inom kranplanering kombinerat med vår expertis inom kranstyrningssystem resulterar i ett vinnande koncept.

På FinnMETKO lanserade Kronos smart bomstyrning (SBC), som grundar sig på Technions xCrane PRO styrningssystem. Med xCrane PRO kan operatören styra bomspetsen istället för att styra varje cylinder separat. Se video av SBC nedan.

Senaste artiklar

Vi tackar alla våra kunder och samarbetspartners för det gångna året. Vi fortsätter med traditionen att stöda finska barn under jultiden för vi vet hur viktig julen är för barn. Läs mera
Se en praktisk xCrane tutorial skapad av vår samarbetspartner i Kanada, Les Équipements Marquis inc. Läs mera