Öka produktiviteten med vårt Logger-kontrollsystem för skördare, och med vårt elektriska xCrane-kontrollsystem för kranar. Med våra lösningar kan du kombinera kranstyrning och styrning av skördare med ett enda system som är lätt att installera och kostnadseffektivt att driva.

LtCrane produkter

Kranstyrning

LtCrane-styrsystemet är det rätta valet när kostnadseffektivitet och enkelhet eftersträvas. Systemet möjliggör traditionell kranstyrning samt hastighetsreglering med Quick Trim-funktionen.

xCrane produkter

Kranstyrning

xCrane-styrsystemet är utformat för att effektivisera arbetsprocessen och förbättra förarens komfort. PLUS-licensen öppnar upp möjligheten för intelligent parallellstyrning, vilket gör arbetet effektivt och exakt.

xCrane PRO produkter

Kranstyrning

xCrane PRO passar förare som kräver den bästa möjliga användarupplevelsen. xCrane PRO, lämpar sig för sensorutrustade skogsmaskiner och möjliggör intelligent kranspetsstyrning.

Logger produkter

Skördarstyrning

En kostnadseffektiv lösning som gör arbetet lättare och mer produktivt. Lämpar sig både för skördaraggregat med stegmatning och rullmatning.

iLogger produkter

Skördarstyrning

Vårt mest sålda styrsystem för skördaraggregat i ett kompakt paket. Lämpar sig för alla marknadsområden och stöder StanForD 2010.

xLogger produkter

Skördarstyrning

Ett toppmodernt styrsystem för skördare som är produktfamiljens flaggskepp och uppfyllerkraven för alla marknadsområden.

Alla produkter

Kran- och skördarstyrning

Här kan du bläddra bland alla produkter och tillbehör för skogsbruk.